Vandaag is de laatste dag van 2019. Wat een bizar jaar was het weer. Hoezo is dit jaar zo ontzettend snel gegaan??

Van alle downs 💔, een gebroken hart de eerste week van januari, naar een volledige maand ziekenhuis in februari en heel veel revalidatie. Papa die in de zomer onverwacht ernstig in het ziekenhuis belandde. Toch weer een operatie in november. Ik heb veel verdriet gehad en ben vaak boos geweest.

Naar de veel meer ups ❤️. Een bijzonder onverwachte, maar ontzettend lieve nieuwe liefde, samen mijn eerste echte concert ever. De grote meet en greet met Disturbed. Revalideren en vooruitgang zien, alle fysieke wonden die eindelijk dicht gingen en inmiddels 10 kilo kwijt.

Veel leuks ondernomen, nieuwe mensen leren kennen en echte vrienden die me gesteund hebben in alle moeilijke tijden!! (DANKJEWEL!) Ik ben met de trein naar het strand gegaan in een tijd dat ik net weer kon lopen, ik heb een tattoo laten zetten. Gewoon in een ‘spur of the moment’ momentje. Met mama naar de Efteling gegaan, met de nieuwe schoonfamilie een dagje Beekse Bergen en met Thomas een boswandeling maken, gewoon omdat het kan.

Ik heb de GTC helemaal gedaan, deels op kantoor en deels gewoon sjouwen. Want dat lukte toen gewoon weer! Het Corso in Zundert en een hele dag Elfia. Ik maak soms grotere vooruitgang dan ik zelf zie/ herken. Ik zie voor 2020 alle vooruitgang zich alleen maar doorzetten.

Er staan al 3 evenementen op de planning, wij gaan naar Within Temptation & Evanescence: Worlds Collide Tour | Amsterdam, wij gaan naar Gabriel “Fluffy” Iglesias en ook nog eens naar Rammstein – Nijmegen (Uitverkocht) 24.06.2020 IK GA ERVOOR. WIJ GAAN ERVOOR!!!