Portfolio

Ik heb mijn ontwerpen verdeelt in groepen zodat je kunt kijken waar u wilt. Onder Photoshop vindt je voornamelijk signatures, wallpapers, illustraties en inmiddels een paar quotes.

Mijn websites staan los. Dit is mijn favoriete onderdeel. Ik kan de hele dag bezig zijn met websites en deze ontwerpen, bouwen of onderhouden. Als een website al meerdere designs gehad heeft dan kun je de oude looks ook bekijken. Hieraan is goed te zien wat ik allemaal heb geleerd. Ook heb ik hier offline websites zichtbaar, zelfs als ze slecht zijn kun je zien wat ik geleerd heb. Mijn eerste site ‘liep’ over door de browser als je scrolde.

Fotografie is een van mijn favorieten geworden. Ik maakte altijd al erg graag foto’s. Zo maakte ik al ‘selfies’ met analoge (wegwerp) camera’s. Dan gaat het wel eens mis, maar dat risico liep ik graag. De spanning van je foto’s ophalen, die mis ik nu nog wel eens. Digitaal maak ik nog veel meer foto’s dan vroeger. Het is zoveel makkelijker. Je rolletje raakt niet vol, je hoeft niet te kiezen wel of geen foto. Als je geheugen maar groot genoeg is.

Drukwerk is nieuwer. Hier ben ik pas na school echt ingerold. Voornamelijk kleinere dingen als banners en posters, maar nu ben ik een heus geschiedenis boek aan het vormgeven

Video is de grootste opdracht van mijn 2e schooljaar. Een groot proces met een grappig eindresultaat. Je kunt het gemaakte filmpje hier ook bekijken.