Drukwerk zat niet echt in mijn opleiding. Toch werd ik hier in mijn laatste stage voor het eerst een beetje aan blootgesteld. Mijn begeleider liet me mijn laatste portfolio maken met InDesign. Zo werd ik verplicht toch wat meer te leren over drukwerk.

Dit is nog wel van pas gekomen. Zo heb ik inmiddels veel leuke dingen mogen maken. Zo was de banner van Desmepol in eerste instantie het grootste wat ik ooit gemaakt heb.

Kerkbalans is groot op een heel andere manier. Met een oplage voor een groot deel van Breda. In het kader van mijn vele vrijwilligerswerk bezorg ik ook nog een aantal straten mee.

Tot slot is er niets leuker dan vrienden kunnen helpen met iets wat je kunt. Toen Wouter het vrijgezellenfeest van zijn broer Michiel ging organiseren heb ik toch een beetje kunnen helpen. We hebben samen een banner gecreëerd van 2×1 meter.

Het laatste nieuwe drukwerk was de A1 poster van Buurthuis Geeren Noord.

2018, We hebben een roll-up banner toegevoegd aan het promotiemateriaal van de Achtmaalse Rally Club. Een idee van Roberto. Super goed idee, dus weer een InDesign bestand gemaakt wat 2 meter hoog moest zijn. Het logo verwerkt tot vector. Dus we hebben gelijk maar nieuwe T-shirts bedacht.

Drukwerk

<nieuw> Verjaardagsuitnodiging
Kerkbalans
Desmepol
Vrienden
Buurthuis Geeren Noord
Achtmaalse Rally Club