Ik maakte altijd al erg graag foto’s. Zo maakte ik al ‘selfies’ met analoge (wegwerp) camera’s. Dan gaat het wel eens mis, maar dat risico liep ik graag. De spanning van je foto’s ophalen, die mis ik nu nog wel eens. Digitaal maak ik nog veel meer foto’s dan vroeger. Het is zoveel makkelijker. Je rolletje raakt niet vol, je hoeft niet te kiezen wel of geen foto. Als je geheugen maar groot genoeg is.

Dus maak ik vele foto’s. Van de sneeuw buiten, op vakantie in Frankrijk, van tweede wereldoorlog overblijfselen en van salamanders op mini-kerkjes. Van een dikke pad in Spanje en een executieplaats in België. Het liefst maak ik foto’s van landschappen of speel ik met macro fotografie. Ook maak nog steeds graag selfies. Ze zijn voor mij het bewijs, ik was er echt. Zeker als ik als enige foto’s maak.

Klik op de afbeelding voor een grotere versie. Ook die zijn verkleint. Originelen zijn erg groot en dat word een beetje zwaar downloaden. Ook zijn deze foto’s niet nabewerkt. Mocht dit wel het geval zijn dan vermeld ik het bij de foto. Per jaartal laad hij een nieuwe galerij en moet je de foto opnieuw aanklikken voor de vergroting, ook zijn sommige foto’s erg pixelig in de nieuwe Gutenberg blocks. Voor beide zoek ik nog een oplossing.

2020

2019

2018

Div gemaakt met mobiel en fotocamera, vandaar de vreemde afmetingen.

2016

2015

Bekijk nog veel meer foto’s, zo ook mijn mooiste foto uit 2007, De bevroren roos…

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren