Ik maakte altijd al erg graag foto’s. Zo maakte ik al ‘selfies’ met analoge (wegwerp) camera’s. Dan gaat het wel eens mis, maar dat risico liep ik graag. De spanning van je foto’s ophalen, die mis ik nu nog wel eens. Digitaal maak ik nog veel meer foto’s dan vroeger. Het is zoveel makkelijker. Je rolletje raakt niet vol, je hoeft niet te kiezen wel of geen foto. Als je geheugen maar groot genoeg is.

Dus maak ik vele foto’s. Van de sneeuw buiten, op vakantie in Frankrijk, van tweede wereldoorlog overblijfselen en van salamanders op mini-kerkjes. Van een dikke pad in Spanje en een executieplaats in België. Het liefst maak ik foto’s van landschappen of speel ik met macro fotografie. Ook maak nog steeds graag selfies. Ze zijn voor mij het bewijs, ik was er echt. Zeker als ik als enige foto’s maak.

Ik heb in augustus 2014 mezelf een nieuwe camera gegeven. Deze heeft een grotere zoom functie, 12Mp en een groothoeklens. Deze kon dus mooi mee op vakantie naar Frankrijk/ Spanje. Ook maak ik graag foto’s met mijn telefoon, daar kies ik mijn telefoon op uit.

Klik op de afbeelding voor een grotere versie. Ook die zijn verkleint. Originelen zijn meer als 4000 pixels breed en dat word een beetje zwaar downloaden. Ook zijn deze foto’s niet nabewerkt. Mocht dit wel het geval zijn dan vermeld ik het bij de foto. Per jaartal laad hij een nieuwe galerij en moet je helaas de foto nog opnieuw aanklikken voor de vergroting (word aan gewerkt). Helaas zijn sommige foto’s erg pixelig in de nieuwe Gutenberg blocks. Word aan gewerkt.

2019

2018

Div gemaakt met mobiel en fotocamera, vandaar de vreemde afmetingen.

2017

2017 heeft geen foto’s. Ik ben op 24 april 2017 aangereden en niet echt in staat geweest om moois te creëren. Ik ben al dankbaar als ik uit huis kon.

2016

2015

Bekijk nog veel meer foto’s, zo ook mijn mooiste foto uit 2007, De bevroren roos…

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren