Ontwerpen en Bouwen

Als u op de links klikt komt u niet direct op de website, maar op een pagina waar meer informatie staat over de website. Oude ontwerpen en de huidige sites. Vanaf hier kunt u ook op de betreffende site gaan kijken.

Als ik ga beginnen met een website kijk ik eerst wat is het doel? Wat wil je bereiken met je site? Klanten trekken? Jezelf verkopen? Of alleen informeren? Wist u dat bezoekers binnen 1 seconde een indruk vormen van uw bedrijf op basis van het design van uw website?

Hoe ik begin? Ik kijk naar een bestaand logo ga ik dan ontwerpen in Photoshop. Proberen met verschillende kleuren en soorten opbouw. Hier ben ik vaak de meeste tijd mee kwijt. Ik schets dus het liefst al digitaal.

Dat ik tevreden ben betekent niet dat de klant tevreden is. Soms heeft een klant veel advies nodig omdat ze nog geen idee hebben. Of hebben ze zo’n duidelijk idee dat het moeilijk is te adviseren wat functioneler is voor het doel wat ze voor ogen hebben.

Sites bouwen doe ik in Dreamweaver®. Ik maak template pagina om vanaf hier alles op te bouwen. Mijn sites bouw ik in HTML en CSS. (op een enkele uitzondering na). In 2017 ben ik mij gaan verdiepen in WordPress.

Mijn sites

Aan mijn sites kun je erg goed mijn vooruitgang zien. Omdat ik alles implementeer wat ik leer ontwikkelen mijn sites zich mee. Ik heb veel dingen geleerd en aangepast. Bij sommige sites kun je een voor en na zien.

Onder de kop offline vindt u websites waarvan u alleen het uiterlijk nog kunt zien. De sites zijn intussen niet meer in mijn handen of door het stagebedrijf vervangen.

 Mijn Websites*

*opent een infopagina

Nu online
Bewegen Beleven
Achtmaalse Rally Club
Avondvierdaagse Breda-Noord
Freestyle Nails OG
Te Kunst en Te Kleur
Pemalight
Poffertjes De Paerel

Samenwerken
Augustinusparochie Breda

Eigen Site en Huisstijl
Mijn diversen website stijlen, logo en huisstijl

Offline (wel te bekijken!)
De Dakshop
Buurthuis Geeren Noord
Uitgeverij Mets & Mets
Sapouni Cleaners
Mondial Plants
Stichting Beaux Jazz
Kunstroute Woudrichem
SMTC Oosterhout
Kapsalon Stile Breda
ID Garden Products
Beekse ondernemers
Keldermans Serieus Art
Adtention Communicatie
Eetcafé De Peer
Doc Academie
Antoni Wanders Entertainment
Karakter Workshops