www.achtmaalserallyclub.nl

Werken voor/ met de ARC

Rally van Kasterlee 2019

Nieuwsbrieven

Zo ben ik dus de nieuwsbrieven gaan maken. De eerste was een eigen HTML baksel. Deze kwam vreemd aan bij sommige leden. Nu gebruik ik mijn HTML kennis in combinatie met MailChimp.

Nieuwsbrief 1 – 2015
Nieuwsbrief 2 – 2015
Nieuwsbrief 3 – 2015
Nieuwsbrief 4 – 2015 (oktober 2015)
Nieuwsbrief 5 – 2016 (april 2016)

Er zijn sinds 2017-2019 meer nieuwsbrieven uit gegaan, maar deze houden we voor alleen de leden.

September 2019: Ik ben afgelopen januari herkozen als secretaris. Dus ik ben nog dagelijks bezig met de ARC. De website word nog steeds wekelijks bijgehouden. Ik maak posts over onze evenementen en onderhoud nog steeds de ledenadministratie van de club.


Augustus 2017: Wij hebben een nieuwe website. Ondanks dat we al anderhalf jaar een nieuwe site hadden, was het mij niet gelukt on de vele foto archieven online te krijgen. Het was gewoon veel te veel. Dus dit is ook een WordPress website geworden. Ik ben stapsgewijs de foto’s aan het toevoegen. Dit gaat heel wat makkelijker met de nieuwe website.


Maart 2016: Wij hebben een nieuwe website! Ik mocht een nieuwe website bouwen. We hebben alle oude verlopen informatie weg gelaten en ik heb alle archieven aangemaakt.


Januari 2016: Ik ben in 2015 aan het leren om de secretaris van de Achtmaalse Rally Club te worden en in 2016 gekozen om het te mogen doen. De voorzitter is mij het reilen en zeilen aan het leren. Ik houd de ledenadministratie bij, beantwoord vragen en help bijhouden wie mee kan naar een evenement.

  • Bijhouden en verzorgen van allerlei correspondentie (al dan niet in overleg met de voorzitter)
  • Beheer van de ledenadministratie en archief
  • Opstellen van de agenda voor de bestuursvergaderingen
  • Bijhouden van evenementen/ aanmeldingen

Januari 2014: Ik ben samen met mijn vriend KP coördinator tijdens de GTC Rally 2014 in Achtmaal en omgeving. Hier hebben we alle omwonende geïnformeerd over onze KP tijdens de rally en oplossing gezocht waar problemen ontstonden. Soms kan een persoon tijdens de rally niet naar huis. Dan probeer je daar een oplossing voor te vinden. Ik had samen met mijn vriend een eigen KP (klassementsproef). Ook in 2015 krijgen wij weer een eigen KP.

Omdat ik lid ben van de club heb ik ook mijn official licentie mogen behalen. Ik mag dus rally official zijn tijdens verschillende rally evenementen in Nederland en België.


Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren