Sinds januari 2011 schrijf ik als redactrice voor de website van Female Gamers. Dit is echt super leuk om te doen. Je weet het eerste game nieuws en mag dat delen met iedereen. Ook heb ik mijn eerste reviews geschreven. Ik heb nu meerdere games mogen testen en schrijf bijna dagelijks nieuwtjes en artikelen.

Sinds eind november 2011 heb ik er een leuke nieuwe functie bij. Ik mag nu ook mee de banners maken voor de site. Deze staan aan de zijkant om een review meer te laten opvallen tussen alle nieuwe nieuwtjes. Sinds de nieuwe website staan deze banners er boven. Ook zijn ze vele malen groter geworden. Omdat dit ten behoeve van een game is mag je er dus officiële persfoto’s voor gebruiken. Ook is de site bezig met een nieuwe layout en hier mag ik mee gaan ondersteunen in de Photoshop banners. Terwijl ik de banner pagina hier aanmaakte zag ik in hoe nutteloos dit was. Dus een selectie van de banners ziet u in mijn header.

Het is goed om te kunnen zeggen, maar ik heb er sinds juli 2012 nog een kleine functie bij! Ik onderhoud nu ook onze Facebook! Ik post er links en schrijf hele klein stukjes om mensen te informeren. Niemand deed eigenlijk iets met onze Facebook vandaar dat ik gevraagd heb of ik er iets mee mocht doen. We hebben er in een paar dagen 40 likes bij en we hopen nog meer naamsbekendheid te krijgen. In mei 2013 heb ik mijn ontslag ingediend.

2011

Mijn review op 17 november 2011 was Raving Rabbids: Alive and Kicking. Die was zo vreselijk leuk om te spelen!!! Je staat allemaal gekke dingen te doen en mini games te spelen. Nu heb ik op 25 november 2011 voor het eerst eindelijk golf gespeeld, digitaal golf dan, want in Kinect Sports Season Two kun je onder andere golf spelen. Wat goed van pas kwam voor de website van Sapouni die nog voor 2012 online moet komen. 30 november 2011 heb ik voor het eerst sinds tijden weer een onvoldoende gegeven voor een review. Winter Stars heeft van mij een 4.4/ 10.

2012

12 februari 2012 is mijn review vanSoul Calibur V online gekomen. Dit was echt een dikke vechtgame voor mij. Tegen iemand is wel veel leuker dan gewoon de storymode. 19 februari 2012 tijdens de carnaval weer een nieuwe review, dit maal Gotham City Impostors voor de PC. Begin maart 2012 heb ik UFC Undisputed 3 gespeeld. Wat een gewelddadige boel zeg. Lange laadtijden en mij te echt. Toch bijna een 7 gegeven. Want dat het mijn smaak niet is, maakt het geen slechte game.

Vrijdag 30 maart heb ik Oil Rush online gezet. Een van de weinige RTS games die ik gespeeld heb. Deze Waterworld achtige game vind ik echt heel leuk en is grafisch erg goed. Het water is heel realistisch. Mei 2012 is mijn review maand aan het worden. Ik heb 2 super leuke games mogen spelen. Star Wars Kinect en Kinect Rush, a Disney Pixar Adventure. Beide leuk voor de spierpijn spieren. Ik heb staan springen en zwaaien met mijn Lightsaber tot ik er spierpijn van had.

13 juni 2012 heb ik de review van Risen 2, Dark Waters af. Ik heb van mijn leven nog nooit zo vaak fuck gehoord in een game. Wel heel leuk om te spelen. 3 juli, Ik heb Lollipop Chainsaw online. Heb je je ooit afgevraagd wat er zou gebeuren als Buffy the Vampire Slayer, Resident Evil en My Little Pony zouden samen komen? Nou speel Lollipop Chainsaw en je zult ziet wat er dan gebeurt. 7 juli was het de beurt aan Diablo III, deze speelde ik zelf al, maar toch werd me gevraagd alsnog een review te schrijven.

Op 9 juli heb ik spontaan mijn eerste column geschreven. Ik schreef eerder al trouw artikelen, “trouwen in gamer stijl, maar mijn eerst column helemaal spontaan, dat is echt heel gaaf! Op 29 augustus heb mijn 2e column geschreven.

Op 4 september is de review van Darksiders II online gegaan. Deze heeft een Pink Prize gekregen. Pink Prizes zijn voor reviews met een 8 of hoger. Begin september was ik zoiezo heel erg blij, want een week voor de release had ik Tekken TagTournement 2 binnen liggen. Ook deze review heeft een Pink Prize ontvangen. Ik heb hier bijzonder veel lol mee beleefd. Zeker omdat ik het spel eerder had dan mijn toenmalige vriend en hij zat er op te wachten.

In oktober kreeg ik Angry Birds Trilogy. De leuke boze vogeltjes van de telefoon zijn nu te spelen op je console. KInect werkt voor geen meter, maar met je controller is hij erg leuk om te spelen. Mijn Dragonball Z for Kinect spel was goed voor een hoop spierpijn. Een Tae Bo workout is er niks bij. Ook weer een trouwartikel. Een zombie bruiloft voor de Halloween sfeer.

Ik ben november begonnen met de review van Need for Speed: Most Wanted. Als een speeddevil de open wereld van de game verkennen. Hierna kreeg ik WWE13,dit was een beetje een tegenvaller op sommige punten en een goede game in andere. Met op het randje van november heb ik de review mogen schrijven voorF1 Race Stars. Een mooie 8.0 pink prize review. Wat een leuke game was dat!

Ik ben december begonnen met een gek PC spelletje,Hairy Tales.

2013

De beste wensen allemaal. Ik begin dit jaar (januari 2013) met een onbekendere PC titel, A New Beginning- Final Cut. Nu ik tijdelijk in een carnavalswinkel (jan/ feb 2013) werk loop ik wel eens tegen irritaties aan waar ik niets mee kan, boze klanten, je kent het wel. Al het willekeurige geweld in Anarchy Reigns was dan ook een welkome afleiding. Even een heleboel mutanten in elkaar slaan en punten scoren.

Hoewel ik nog 2 games heb liggen voor maart heb ik ook al een review online nog van februari. Deze februari was dat Power Rangers Super Samurai voor de Kinect. Flink met een zwaard zwaaien en helaas ook veel loadingscreens. Ook heb ik voor Valentijn een nieuw trouwartikel geschreven.Trouwen in gamer stijl, Mario.

De hele maand bezig geweest met Hitman HD Trilogy en Aliens: Colonial Marines. Maart 2013 was niet echt mijn maand, veel te druk, maar toch 2 reviews.

April 2013 was vechten. Nee, niet met mensen maar met superhelden. In Injustice: Gods among us ging ik de strijd aan met en tegen diversen DC Comics heroes en villians. Deze game heeft een dikke 8,8 gekregen.

In mei 2013 heb ik mijn ontslag ingediend. Ik ben van mening dat als je vrijwilligerswerk doet je het ook met plezier moet kunnen doen. Het plezier was er voor mij helemaal uit. Mijn laatste review is dus ook geweest. Dead Island: Riptide.