Mijn laatste stage was mijn afstudeerstage bij Keldermans en van Lieshout. Dit is een Reclame en Marketing Adviesbureau. Ik heb hier een jaar stage gelopen.

Mijn taken bestonden uit het ontwikkelen van webconcepten, vormgeven van websites, bouwen van websites en allerlei andere voorkomende grafische klussen. Ook heb ik veel geleerd van InDesign.

Ik mocht hier best vaak helemaal zelf websites maken. Van begin tot einde, maar op het laatste moest ik het ook steeds meer websites maken die al door iemand anders ontworpen waren. Zo heb ik de website van de Stichting Kunstroute Woudrichem gebouwd en de stichting Beaux Jazz. Beide ontworpen door iemand anders.

Mijn afstudeerproject was een website voor een reclame advies bureau. Adtention Communicatie. Deze website heb ik helemaal gemaakt. Veel miscommunicaties, veranderingen en aanpassingen. Maar een leerzame opdracht. Tot slot een presentatie op school die ik 13/15 goed en de overige 2/15 voldoende heb afgesloten.

Al met al een leerzame stage. Heden zijn de meeste van mijn websites hier vervangen. Het gevaar van stagiaire zijn, de volgende stagiaire moet er soms weer wat anders van maken.

Mijn werk bij KVL:

Mijn eerste site was een website voor de directeur zijn kunst: Keldermans Serieus Art. Ik heb lange tijd gewerkt aan een logo en site voor ID Garden Products. Ook is de website van Te Kunst en Te Kleur helemaal van mijn hand. Natuurlijk moet je ook veel samenwerken. Zo was het ontwerp van Stichting Beaux Jazz helemaal van mijn hand. Tot de opdrachtgever de huisstijl helemaal wilde omgooien. Toen heeft mijn collega mijn ontwerp aangepast aan haar nieuwe gemaakte huisstijl.