Mijn eerste stage was in 2006 bij Vision-Net. Dit is een Audio Visuele Communicatie bedrijf. Het bedrijf installeert Instore tv kanalen en verzorgt de “tv” die er op komt (aka Narrowcasting). Ik begon iedere ochtend met hetzelfde. De actuele items. Die stonden ook op de website. Nieuws, shownieuws, sportnieuws en Het Weer.

Verder maak ik animaties, help ik met websites en alle andere voor komende werkzaamheden. Ik leer hier erg veel. Omgaan met onverwachte situaties, klantvriendelijkheid en zelfstandigheid. Hier boven zie je een van de animaties die ik gemaakt heb. Passend bij het kledingmerk.

Het laatste wat ik daar gemaakt heb was een Joomla site. Ik had er nog nooit mee gewerkt, maar op mijn stage kende ook niemand Joomla. Ik moet het dus helemaal zelf doen. Daar ben ik dus mee begonnen Joomla leren. Ik heb me aangemeld op websites en fora en ben alles gaan lezen wat ik kon vinden. Ondanks de frustratie dat niemand me kon helpen heb ik me tanden erin gezet en ben ik begonnen. Ik heb al verschillende componenten gedownload en uitgezocht. Heel erg leerzaam.

De Beekse ondernemers site is op het laatste moment toch nog af gekomen. Online zetten was nog niet zo makkelijk, maar ik ben er aan uit gekomen. Ook de website van Eetcafé de Peer heb ik gemaakt bij Vision-net.