Drukwerk

Home  |  Portfolio  |  Drukwerk

Fotocadeautjes
Rouwdrukwerk Familycards
Huisstijl Tattooartiest
Geschiedenisboek
50 jaar getrouwd
Huisstijl Bodycasting
your memory
Rouwdrukwerk Papa
Rally verjaardags-
uitnodiging
Folders Kerkbalans
Banner DesMepol
Banner vrijgezellenfeestje
A1 poster Buurthuis
Geeren Noord
Roll up banner
Achtmaalse Rally Club
Verkeersbord sticker
Kempenrally

Drukwerk is mijn nieuwste passie. Ik heb al veel gave dingen mogen maken. Het liefst maak ik foto cadeautjes. Het hele onderwerp zat toendertijd niet in mijn opleiding, hier hebben wij massaal over geklaagd. Toch werd ik hier in mijn laatste stage voor het eerst aan blootgesteld. Mijn begeleider stelde voor mijn portfolio in InDesign te maken. Zo werd ik verplicht toch meer te leren over drukwerk. Ook mocht ik in mijn laatste maanden meewerken aan een grote golf accessoire catalogus. Inmiddels heb ik veel leuke dingen mogen maken. Zo was de banner van DesMepol in eerste instantie het grootste wat ik ooit gemaakt had. In 2018 hebben een roll-up banner toegevoegd aan het promotiemateriaal van de Achtmaalse Rally Club. Dus weer een InDesign bestand gemaakt wat twee meter hoog moest zijn. Het logo verwerkt tot vector.

Tijdens mijn ziekteproces een groot geschiedenisboek gemaakt. Omdat het eerste hoofdstuk door iemand anders gemaakt werd was het wel even wennen. Maar ik heb zelf een ‘huisstijl handboek’ geschreven zodat alles consequent werd. Ook heb ik sommige van haar dingen moeten aanpassen. November 2021 werd deze gelanceerd, en in januari 2022 was deze al uitverkocht.

Begin 2021 heb ik met een pijnlijk hart mijn eerste rouwdrukwerk gemaakt. Hier zie ik een toekomst in. Mensen helpen met iets waar ik goed in ben. Dat lukte in 2022. Ik verving zwangerschapsverlof bij FamilyCards.