Photoshop

Home  |  Portfolio  |  Photoshop


Wist u dat……
foto’s en afbeeldingen een blikvanger kunnen zijn voor elke website, folder, flyer of poster? Met Photoshop kun je al je foto’s net wat meer laten opvallen. Denk aan een kleur correctie, een verwijderd puistje of een complete foto make-over.

Het begin

Hier vindt u allerlei dingetjes die ik gemaakt heb. Ik ben in 2004 begonnen met Photoshop. Ik ben rond 2005 begonnen met signatures. Signatures (sigs) zijn kleine banners die mensen op een forum gebruiken. Ik wist al dat ik aangenomen was op het ROC (voor 2005) en wilde alvast wat dingen gaan proberen in Photoshop.

Onderdelen

In mijn Photoshop onderdeel vindt u verschillende onderdelen. Mijn eerste sigs, leuke wallpapers die ik graag aanpas maar ook mijn illustraties, photomanips en gekke dingetjes. Zo ben ik in 2016 mijn eigen quotes gaan maken.

Vaak maak ik dingen die ik zelf leuk of mooi vind, maar voor websites werk ik heel anders. Als ik namelijk Photoshop voor een website moet ik rekening houden met de wensen van de opdrachtgever, maar ook met de functionaliteit van de website. Je kan wel een mooi ontwerp hebben, maar als het niet werkt of onduidelijk is, heb je er niks aan.