Avondvierdaagse Breda-Noord

Home  |  Portfolio  |  Webdesign  |  Avondvierdaagse Breda-Noord

www.avondvierdaagsebredanoord.nl/

Toen ik met deze site begon, wist ik nog niet precies wat ze allemaal deden en al snel kwam ik er achter dat er eigenlijk geen budget was voor de website. Dus met een beetje school hulp heb ik deze website de eerste keer voor studie punten gemaakt. Sindsdien onderhoud ik deze vrijwillig. De site staat sinds april 2008 online. De galerij liep helaas via een externe host, Photobucket. De server kon de hoeveelheid mensen die kwamen kijken niet aan en toen werd de site gesloten. Een duurdere host is zonde voor de rest van het jaar.

Deze site is vooral gericht op de kinderen. Kindvriendelijk ingericht, wat grotere letters en duidelijk. In 2014 hebben we wegens te veel spam een reCAPTCHA toegevoegd.

2022

Een gloednieuwe website. Gemakkelijk te onderhouden, extra grote letters voor de kinderen. Extra kleurtjes en mijn voetjes logo heb ik een vector update gegeven. Dat was ontzettend nodig!!

2023

Met de nieuwe AI-functie van Photoshop heb ik een header voor de website gegenereerd. Met de AVG zijn wij nog steeds voorzichtig met foto’s van de kinderen. Nu zijn het dus niet bestaande kinderen, die toch het wandelgevoel belichamen. Na reacties van de kids, waar de website toch voor is, gekozen voor een nog vrolijkere AI header.

Toen en nu