Webdesign

Home  |  Portfolio  |  Webdesign

Ontwerpen en Bouwen

Als je op de links klikt kom je niet direct op de website, maar op een pagina waar meer informatie staat over de website. Oude ontwerpen en de huidige sites. Vanaf hier kun je ook op de betreffende site gaan kijken.

Als ik ga beginnen met een website kijk ik eerst wat is het doel? Tijdens mijn opleiding UX Design heb ik geleerd dieper te kijken. Wat wil je bereiken met je site? Klanten trekken? Jezelf verkopen? Of alleen informeren? Wist je dat bezoekers binnen 1 seconde een indruk vormen van het bedrijf op basis van het design van de website?

Hoe ik begin? Ik kijk naar een bestaand logo ga ik dan ontwerpen. Proberen met verschillende kleuren en soorten opbouw. Hier ben ik vaak de meeste tijd mee kwijt. Ik schets dus het liefst al digitaal.

Sites bouwen deed ik in Dreamweaver®. Mijn sites bouwde ik in HTML en CSS. Op een enkele uitzondering na, De Peer was bijvoorbeeld in Flash en De Beekse Ondernemers was met Joomla. In 2017 ben ik mij gaan verdiepen in WordPress.

Mijn sites

Aan mijn sites kun je erg goed mijn vooruitgang zien. Omdat ik alles implementeer wat ik leer ontwikkelen mijn sites zich met mij mee. Iedere stap nog hier zichtbaar. Van sommige websites is echt alleen het uiterlijk nog zichtbaar. Deze sites zijn intussen helemaal offline, niet meer in mijn handen of door het stagebedrijf vervangen.

Eigen Site en Huisstijl
Mijn diversen website stijlen, logo en huisstijl