Shiva Designing

Home  |  Portfolio  |  Webdesign  |  Saskia van Meel

www.saskiavanmeel.nl

Deze WordPress website is mijn 11e siteontwerp voor mijn eigen website. Dat klinkt als erg veel. Maar ik wil ontzettend graag doorvoeren wat ik leer en wat is beter om daar voor te gebruiken dan mijn eigen site! Zo was ik ontzettend blij met mijn Java uitvouw menu, toen dit eindelijk lukte. Nu mijzelf WordPress aangeleerd tijdens mijn herstel proces. In 2023 heb ik een HBO UX Design opleiding gedaan. Dus weer nieuwe implementaties.

Mijn eerste ontwerp is van 2006. Ik had op school maar net Dreamweaver geleerd en ik wilde dolgraag een eigen site en portfolio. Ook leek het me goed iets te hebben wat je bij een stage sollicitatie kan laten zien. Sinds 2007 heb ik vaste kleuren voor mijn huisstijl. En sinds 2009 een eigen logo. Ik was zo kritisch op mijn eigen logo dat het erg lang geduurd heeft voor ik een logo had wat bij mij paste.

Mijn lotus logo: Ik heb gekozen voor een lotus logo omdat deze meerdere betekenissen heeft. De lotus heeft een hele spirituele kant, maar ook veel kracht en die verschillende kanten passen bij mij.

Toen en nu