Achtmaalse Rally Club

Home  |  Werkervaring  |  Achtmaalse Rally Club

www.achtmaalserallyclub.nl

Werken voor/ met de ARC

Rally van Kasterlee 2019

Nieuwsbrieven

Begin 2015 ben ik nieuwsbrieven gaan maken. De eerste was een eigen HTML-baksel. Deze kwam vreemd aan bij sommige leden. Nu gebruik ik mijn HTML-kennis in combinatie met MailChimp.

Mijn toenmalige partner heeft mij bij de rallyclub geïntroduceerd. Het was de zomer van 2013 en de GTC Rally moest opgebouwd worden. Ik heb lopen sjouwen tot ik niet meer kon. Wow, dit is gaaf. Wat nu? Dus ik werd lid van de Achtmaalse Rally Club (ARC). Ik ga vertellen wat ik allemaal gedaan heb, omdat hier zoveel van mijn competenties in zitten.

In mijn tijd bij de ARC heb ik vele functies bekleed. Sommige tegelijk, sommige los van elkaar. Zo ben ik allereerst Rally Official. “KNAF: Alle mensen die uit naam van de organisatie van een rally zorg dragen voor het reglementair een veilig verloop van een klassementsproef.” Je staat op een rallydag op post en draagt zorg voor de veiligheid.

In 2014 en 2015 was ik KP Coördinator. Hier heb ik alle omwonende geïnformeerd over onze klassementsproef tijdens de rally en oplossingen gezocht waar problemen ontstonden. Soms kan een persoon tijdens de rally niet naar huis. Dan probeer je daar een oplossing voor te vinden. Alles draait om communicatie. Probeer mensen gerust te stellen en vooral mee te denken.

Bestuurssecretaris van de club, in 2015 heb ik een jaar meegelopen in het bestuur om te kijken of deze functie iets voor mij was. In 2016 ben ik officieel gekozen voor een 3-jaars termijn, in 2019 herkozen. Ik houd de ledenadministratie bij, beantwoord vragen en help bijhouden wie mee kan naar een evenement. Ik onderhoud contacten met de div evenementen en heb afhankelijk van het seizoen 12 uur per week werk aan de ARC. Maart 2022 heb ik mijn laatste termijn laten aflopen. Het is tijd om voor mezelf te kiezen.

  • Bijhouden en verzorgen van allerlei correspondentie (al dan niet in overleg met de voorzitter).
  • Beheer van de ledenadministratie en het archief.
  • Opstellen van de agenda voor de bestuursvergaderingen.
  • Bijhouden van evenementen/ aanmeldingen.
  • Communicatie met evenementen waar wij als club meehelpen.
  • Allerhande voorkomende administratieve werkzaamheden.
  • Controleur AVG.

Webmaster en social media, toen ik bij het bestuur kwam heb ik gevraagd of ik de website onder handen mocht nemen. Dit kwam goed uit, want de vorige webmaster had het veel te druk en de website was ontzettend verouderd. Ik heb eerste een HTML website gebouwd, maar na verloop van tijd is de WordPress website hiervoor in de plaats gekomen. Ik onderhoud deze wekelijks. Ook draag ik zorg voor de Facebookpagina. Reclame maken, foto’s van evenementen delen en soms gewoon lol hebben. Dit blijf ik ook gewoon doen.


Bewaren

Bewaren

Beware

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren