Portfolio

Home  |  Portfolio


Portfolio

Fotografie
Fotograferen ben ik rond 2007 serieuzer gaan doen. Ik ben fan van landschappen en van macrofotografie. Zeker nu ik het buitenland aan het ontdekken ben. Daarom heb ik een grote galerij gemaakt. Compositie zoeken en letten op de details. Of gewoon een leuke of gekke herinnering vastleggen.

Drukwerk
Drukwerk kwam pas later voor mij aan bod. Ik heb veel zelf kunnen uitzoeken met hulp van YouTube. Inmiddels heb ik een behoorlijk dik (300+pagina’s) geschiedenisboek voor een heemkundekring gemaakt (2021) en heb ik grote roll-up banners voor onze club ontworpen. In 2022 heb ik rouwdrukwerk aan mijn portfolio toegevoegd tijdens een tijdelijke baan.

Websites
Op school heb ik websites leren maken. Ik wist gelijk dat dat mijn ding was. Intussen heb ik een website of 15-20 gemaakt, waarvan nog maar een paar online. Vaak veranderen dingen als je bij een stage klaar bent. Sommige van mijn websites hebben al 5 of meer ontwerpen gehad. Dit komt omdat ik heel graag doorvoer wat ik leer. Maar oud of nieuw, het is allemaal te bekijken. Zelfs als de website offline is. Iedere site heeft een eigen informatie pagina. Inmiddels een HBO Studie UX Design gedaan. Dus mijn website zal weer een update krijgen.

Photoshop
Ik gebruik Photoshop sinds 2004. Ik kende het eigenlijk nog helemaal niet, tot ik naar de open dag voor de opleiding mediavormgever ging. Lange tijd heb ik staan kijken hoe ze aan het werk waren, maar omdat de opleiding vol was besloot ik zelf alvast te beginnen. Ik ben online tutorials gaan doen en ik heb vele signatures gemaakt voor leuke behulpzame forums en mini contests.